Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

joo

Just nu så ångrar jag allt
Att jag inte slog tillbaka vid första knytnäven
Att jag inte gick åt andra hållet
Att jag inte sa förlåt och tog tillvara på
den enda vänskapen som du erbjöd mig
Att jag inte har mod nog att ringa tillbaka
Att jag inte klarar av att säga ifrån




Övriga genrer av FruSorg
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-12-12 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FruSorg