Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rår jag verkligen för vilka tankar och känslor som bara kommer är det jaget eller är det bara hjärnan som kör med mig nu igen? Jag är gärna med om en häxjakt, bara de inte jagar mig


\'Den som sover syndar inte...\'




vågar hon tänka vad hon tänker

är det kanske förbjudet i lag?

vågar hon känna vad hon känner

är det kanske förbjudet i dag?

tänk om jag är en sådan där

undrar han och får samvetet att vakna

barnen är oskyldiga, också de nakna

undrar om någon kan se vad jag känner

kanske kommer som ett slag själva insikten

jag är väl fortfarande en människa av nåt slag

om jag bara tänker på motbjudande saker

som mord, men inte går ut och mördar

om jag bara känner för att slå på något

men låter fönstren vara intakta

ibland är gränserna hårfina

var och vart de går

om jag bara fantiserar eller drömmer

om morgonen så går jag fri

då kan ingen döma mig till straff

om jag bara tänker mig för, tänker nog hon

om jag bara tänker efter innan, tänker nog han




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-11-14 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP