Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 180 Melankoli





Jag har att göra
men får inget särskilt gjort

och det är just det särskilda
jag vill ha gjort




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-11-14 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP