Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en plats i ett hemligt rum



Det finns en plats i ett hemligt rum
Där allt är så vackert och lätt

Där solstrålar leker tittut i speglar
Och blir en yster solfångardans

Där är du och
där är jag ..

Finns ingen gårdag bara
En ny oupptäckt morgondag

Allt har tid rum och plats
I vårat eget palats…

Där bland speglars solfångardans
Ser jag mig själv i dig…

Först glimtvis
sen i helhet
och jag vet så väl att du är
min tvillingsjäl…

Det finns en plats i ett hemligt rum
vart det vet du så väl..
min älskade tvillingsjäl…

Att det är i mitt hjärtas innersta rum..


lilla lejon *







Fri vers av lilla lejon
Läst 170 gånger
Publicerad 2006-11-14 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla lejon