Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försök till att trösta en smula, du som går i farliga tankar och spår försök dig på ett leende till en okänd, någon annan dig behöver


Hellre än att bara ge upp




Det finns en sång som folk sjunger ibland
mest tjejsare är det väl
den går visst någonting i den här stilen…

…aldrig aldrig aldrig ger vi upp…

och det skall du inte heller göra

om du måste ta ditt liv
så ta det i egna händer

istället för att bara hoppa
kan du börja le mot mig och börja hoppas

skruva till någon text och läsa upp den

hellre hon går
genom eld och vatten
trotsar rosor och törnen
tar vägen via grannrabatten…

ut i livet och skrattar med barnen så
tjafsar med polarna och pussar sin vän
stöttar en människa som fått svårt att gå
går upp var morgon och kommer igen,

kommer igen
kommer igen,
kommer igen, ger aldrig upp

bara kommer igen




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-11-14 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP