Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten kvick historia om 2 små. Författaren har även haft en liten småvessla som husdjur för en del år sedan. Han var kul, snabb och bitsk. :-)


Vesslan och sorken

den lilla rackarn pilar genom snår
en brun-vit smal blixt susar runt löven
en liten brun rund annan blixt
en bit framför pustar tungt
rusar stock upp och stock ner
upp i en tunn gran
upp upp i topp
det svajar och vinglar
där uppe i topp
vesslan efter med ett rassel
sorken i ett hopp till annan
grön gran
susar iväg och bort
vessla förvånad
sork lättad
denna gång




Fri vers av choralone
Läst 266 gånger
Publicerad 2004-12-14 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone