Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en person som heter Jacob,.


Bara dej,.

Tänker på dej jämt,
varje sekund.
Kan inte sluta tänka på dej,
det går bara inte.
Har försökt men du betyder
så mycket för mej,
så det går bara inte att glömma dej.

Du fattar nog inte hur jävla mycket
du har sårat mej, men jag vill bara
bli kompis me dej igen, men du vill ju
inte fatta det. Vet du hur jävla mycket
du betyder för mej,.

Du betyder skitmycket för mej,
det är därför jag vill bli kompis
me dej igen även fall du
har sårat mej så jävla mycket.




Fri vers av Älskardej
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-11-14 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Älskardej
Älskardej