Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagt kort ligger

Klockan har slagit
tiden är knapp
Alla hemska minnen som
rusar ikapp

Sanden rinner iväg, min vän
Fast du håller hårt
Din mun är förseglad, och din själ
Din själ förgås.

Mellanspel

Det är någon som väntar dig
Döden står vid din dörr
Ja du har sökt honom länge, allt sen du såg
Att ingenting kan bli som förr.

Livet kanske är hårt, min vän
Men vad hjälper din sorg?
Kan den lyfta dig till Movits monfrer?
Kan den hjälpa dig bort?

Mellanspel

Nu är det för sent min vän
Vad du än ville ha sagt
Ditt timglas är tomt nu
…..lagt kort är lagt




Fri vers av Bromus
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-11-14 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bromus
Bromus