Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är svårt att skriva bra när man är glad.


Every moment without you

en stilla sekund
ristar min hud, lämnar ett märke
ett synligt spår
ett oförglömligt minne
men jag hungrar efter mer
ständigt efter nästa sekund
nästa minut
ända tills jag får se dig
hålla din hand
känna din kärlek
så varje rispa i min sargade själ
själen av den gråtande ängel
är värd en sekunds smärta
ett minne för evigt
evigt förlorat
i väntan på ditt ansikte nära mig




Fri vers av Ankan
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-11-14 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ankan
Ankan