Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 190 typisk klyscha?




Varför tala
om ljugandets konst?

Att ljuga
är väl ingen konst?

Men att tala väl
och sanning




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-11-15 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja sanning är det fina och det som får oss att känna tillit.
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP