Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 204 Återvändsgränd i väst




A free life
is a dead end
for us

(us - United states)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-11-15 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP