Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta av mig lyckan och häng den i garderoben

När i ditt liv var du lyckligast, Oskar?
15 januari 1984
När föddes du?
16 januari 1984




Fri vers av Oskar Rickardsson
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-11-15 18:18



Bookmark and Share


  Elin Lindkvinna
oj jättefin så sorglig och samtidigt lite lycklig
2006-11-17

  sachie
du säger mycket på lite :D Bra dikt
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Rickardsson
Oskar Rickardsson