Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematik

matmatik
J+b=4 A+C=8 och medelvärdet lika med 2 och 4
Klart jag fattar att det är med ekvationssystem jag skö lösa ut allt bokstäver. Alla bokstäver som bara fortsätter i en hel radda och beblandar sig med alla andra siffror.
Det e klart jag ska fatta vad medelvärdet av omkretsen på varje bit i ett 500 bitars pussel blir, när den som sågat alla bitarna har sågat 2000 cm sammanlagt.
Hm, klart att jag ska fatta? Nej det e inte klart, det råkar bara va ett måste...




Övriga genrer av sachie
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-12-20 23:11



Bookmark and Share


  utstött
underbar dikt
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie