Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........................


men om jag inte kan få dig ur mina tankar?

jag tänker på dig
på mig
på mitt hjärta som blivit krossat
så många gånger
jag har krossat ett
ditt

jag undrade en dag varför du
slutade se på mig
slutade undra
slutade att le
du vände bort ditt huvud
och genom andra
fick jag reda på att du grät
du grät
stora, stolta, vackra du

och varje natt drömmer jag drömmar
om dig där du sitter
med tårar som droppar
men du säger inget
låt mig få hålla om dig
låt mig få dig lycklig igen
jag vet att det var jag som gjorde
dig olycklig

snälla, jag vill inte se dina ögonfransar våta
jag vill inte se ditt huvud nerbörjt
som om du vore blyg
förlåt mig
det räcker inte jag vet

jag har aldrig sårat någon förut
jag vill ha dig
fast jag vet att det är försent
jag har redan kramat ut det sista
små dropparna kärlek ur ditt hjärta

men om jag inte kan få dig ur mina tankar
kanske det är meningen
att, ja vaddå?




Fri vers av barajag
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-11-17 13:35



Bookmark and Share


  Albert
å vad du skriver fiiinnntttt!
2007-06-25

    Camillaa
Underbart!!
så fängslande!
/ C
2006-11-17

  sockerspöket
Sjukt bra dikt! Man fångas dirket av dina starka ord.
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

barajag