Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmmmm ?


hört det förut ?

har du hört det förut ?
-åhh vad jag älskar dig detta förhållande ska aldrig ta slut ?
jag vet hur det känns .
först leker livet helt normalt
sedan gör han saker han inte ska
jag fryser när jag tänker på mitt hjärta
som fylldes till is
när han säger : jag har hittat en annan
efter ett tag kommer han tillbaka och säger sama sak
du frågar mig när jag berättar att han kom tillbaks och sa det han sa .
- har du hört det förut ?
jag brydde mig inte , jag älskade han så
men sama sak hände och du gick iväg
då lärde jag mig att inte ta dig tillbaks när du inte hade nån annan att va med
så nästa gång du kom stängde jag dörren och viskade tyst
- jag har hört det förut
sen öppnade jag dörren ditt hjärta
var knäckt du trodde aldrig att jag skulle tycka du var fräck
men jag log genom fönstret när jag kännde din smärta ,
din häppnad , din arghet och tänkte snart kommer ingen mer ta
honom tillbaka , han ska känna hur det känns att stå med krosst hjärta och jag ska skratta medans hans tårar faller , men jag ska ALDRIG ta han tillbaka,




Fri vers av Ellior
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-11-17 19:10



Bookmark and Share


    Camillaa
Mycket bra formulerat!
/ C
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ellior
Ellior