Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min pappa om han kan höra mig nu.


Pappa,
det finns så mycket av dig här
du har nog,

blivit min ängel,
& atmosfär.

Pappa,
nu vill jag gärna att du kommer hem,
då inget,

Fungerar här
utan dig.

Pappa,
Jag har börjat tro på min förmåga,
För jag kan,
Om jag bara
visar att jag vågar...

Pappa,
du finns så mycket kvar.
Men ändå,
är du allt jag inte har...

Jag önskar,
att jag kunde hämta dig nånstans,
Jag önskar,
att mitt liv kan återfå balans...

Men pappa,
det är så mycket som jag aldrig sagt,
och nu,
får jag aldrig heller chansen.

Så ensamt,
det är så ensamt här utan dig
Och mamma,
hon vet att det blir svårare utan dig
Och jag...
Jag vet inte vad jag gör nu utan dig

Pappa,
Snälla pappa kan du komma hem?




Fri vers av Dead dreams living
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-17 19:14



Bookmark and Share


  Freya
nej jag blir helt förkrossad
*krama*

2007-01-04

  GalenGrönsaksGroda
Såg en film som hette Blue car, d e lite samma känsla. Skitsorgligt verkligen. Du har alltid en sån underbar takt när du skriver, man kan aldrig sluta läsa dina dikter, och när du rimmar så är allt så perfekt, inte perfekt som i sockersött, utan perfekt som i att inte skryta, och inte vara 'för' ledsen, inte för sorlig, inte så att det blir jobbigt att läsa, utan så att man tycker synd om dig för att du känner så, att man bara vill krama dig så att du känner dig bättre, även om det kanske inte blir så mycket bättre av en kram. Bara en underbar balans i allt du skriver. Älskar allt som du skriver, fortsätt då (: Hoppas du fattar min lilla 'perfekta' kritik...
2006-12-17

    Camillaa
Gripande, nästan lite "mini novell"
bra skriven, får mig på många tankar!
/ C
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living