Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden lakas ut

Solen frös i ett ögonblick
strålar bröts som tunna stick
Fallande ner mot jorden
för att krossa orden...

krossa orden

En stum minut
fick oss alla att titta ut
Rasande själar irrar runt
runt som trälar

Vad var det vi sa
Vad var det vi sa

Orden lakas ut




Fri vers av Matilda Neptun
Läst 532 gånger
Publicerad 2006-11-18 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Neptun