Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig

Ge mig ett paket så blir jag glad
Ge mig en pepparkaka så blir jag snäll
Ge mig glögg så blir jag varm
Ge mig ett leende så blir jag varm, glad och snäll




Fri vers av Pelleboy
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-11-18 18:02



Bookmark and Share


    eva m h
:-)
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Pelleboy