Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål löst


Mål löst

Mål löst kutar jag igenom livet,
utan början utan slut.
Från alltet till ingenting.
Från ena till andra dagen.
Det var över, helt slut.
Mål löst kutar igenom livet,
hittar ingen väg ut.




Fri vers av Sarrrah
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-11-18 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarrrah