Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chilla

Kom minne
du som hatar
jag vill att du skall trilla; uppåt

inga färger

Kom Gud; för finns du skall jag möta Dig
lugnt
spotta i ditt ansikte

Kom du som älskar
det finns inga oaser, bara sand
mellan dina fingrar

Kom framgång
kväljningar
din högfärd tråkar ut mig

nyanser

Kom galenskap
spårvagn eller galge
oavsett skall jag hem i natt




Fri vers av Hen.
Läst 773 gånger
Publicerad 2006-11-19 03:03



Bookmark and Share


  M. Novkovic
diggar sista raderna: "Kom galenskap
spårvagn eller galge
oavsett skall jag hem i natt".
härlig ton i dikten i övrigt också.
2006-12-10

  soulRebel_
häftig dikt!
2006-12-06

    Erika H
mm... den här gillar jag
rak stil, skönt flyt
drivet framåt, trots allt
snyggt skrivet
erika
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Hen.