Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödljus (nej som ingenting)

han tänkte inte på
att även människor är rödljus ibland

det är aldrig fritt fram att bara köra




Fri vers av Oskar Rickardsson
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-11-19 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Rickardsson
Oskar Rickardsson