Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19 veckor kvar


En dag förutan hjärtats Rytm

End dag förutan hjärtats rytm,

En dag förutan livets mamba

En vecka utan dig i mitt liv,
känns som att vandra under den blekaste av solar
och gråaste av månar.

Så långt bort du från mig är,
Så långt borta men ändå här.

Mitt hjärta du har och håller om,
dock jag känner hur min kropp kämpar
för att klara sig utan det
och så långt bort.

Dagarna går
men tiden står still
jag väntar med iver

Till dagen då jag kan dansa
Till ditt hjärtas rytm




Fri vers av Christoffer Waye
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-11-20 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Waye
Christoffer Waye