Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs hur ni vill..


killen var helt hundra





-stupsäker!

-ämen, va fan, dä hajar du väl..

-hur mycket ska vi lägga,
armarna i kors och tungan i snusen.

foten lades på ena knät
arselet gled fram på stolssitsen
blicken upp -under kepan

vinkeln i profil var snyggare
än hans övertygelse
fast han satt fanimej som en fyra

-åfan du, äh jag måste dra..




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 192 gånger
Publicerad 2006-11-20 13:51



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
*skratt*
Ja... ibland kan kanske till och med
ett vad ändra på ens säkerhet...
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga