Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojke med blå himmelsögon

Då han låter sitt breda leende
skölja likt en svalkande våg
över mina bara ben
Då han leker med mitt bruna hår
som flygandes för vinden
fladdrar som hissade segel mot mina axlar

Då kan ingen ta honom bort
pojke med blå himmelsögon
Då är han för alltid min
och tillsammans
kan vi leka på precis så många stränder vi vill

Då han glittrar mot mig med
blå himmelsögon
och jorden snurrar likt en karusell på Liseberg
Då han tar mig om midjan
och vi tillsammans dyker ner
till okända djup

Då kan ingen ta honom bort
pojke med blå himmelsögon
Då är vi för alltid ett
och tillsammans
kan vi utforska platser vi aldrig kommit till förut

Då jag silar den svarta sanden
mellan mina tår
och tittar honom djupt i ögonen
så finns han längre in i mitt hjärta än någonsin

Då kan ingen ta honom bort
pojke med blå himmelsögon




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 464 gånger
Publicerad 2004-12-17 15:01



Bookmark and Share


  Paulina
Jag tycker du beskriver allting så vackert. Men sveps med i en honu... hrm.. dimma och riktigt känner hur det pirrar i alla delar av kroppen när kärleken träffar dem. Mycket bra skrivet!
2005-01-11

  Sandra Sörlöv

2004-12-21

  Hans w-art Westlund VIP
mer än som en pojkvän. gillar den upprepade frasen. den trummar fram sitt budskap. pojke med himmelsblå ögon.
2004-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv