Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterlandskap

Så, vandrar vi bland vinterns
frostklädda iskristaller
och kala träd utan vingar
med frusen bark och fallna löv

Så, går vi hand i hand
vantar mot vantar, din halsduk
fladdrandes mot min
och vid varje steg tindrar våra ögon

Så, älskar vi varandra i världens
vinterlandskap av bäckar, skogar
och snötäckt mark
vi vandrar tillsammans mot evigheten




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 358 gånger
Publicerad 2004-12-17 15:04



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
där fångade du mig
2004-12-21

  MavriAngeli
vackert landskap det där...
2004-12-17

  Rachel Roth
...oj, så fint!
2004-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv