Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agnad kärlekskrok


agnad kärlekskrok

mitt hjärta nappar ständigt

 

han fiskar som sport




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-11-20 23:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hehehe...vilken liten sötnos...jag nappar på din text och skickar dig fem rosor...
2006-11-24

  Markattan
Fyndigt och snyggt, sista raden är super.
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP