Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
elin...


Datakärlek

Ett pip & så en blinkning längs ner på datorn
i ett msn fönster.
På andra sidan Sverige sitter du,
du som känner mina innersta tankar
du som vet mina rädslor & sorger.

Ett nytt ljus som kommit in i mitt liv,
ett fönster på datorn som alltid säger rätt saker
som alltid tröstar
& fastän jag aldrig sett dig
har jag haft dina armar runt mig,


Fastän jag aldrig känt dig
har jag sovit i din famn

många gånger

så många gånger.





Fri vers av annazona
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-11-20 23:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad härligt att ha en sådan fin vän*
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

annazona
annazona