Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var det mitt liv då jag levde ganska bra tills en dag jag fall ner i botten Men kom ända upp och skrev en ny kapitel i min värld


Skriver en ny värld

Det var så baksmällan kom igår
hur, var och när?...Svaren kan jag inte
Det bara kom utan att knacka på min dörr
För jag tror min dörr var öppet då

För att i många år sedan, då jag var en lite barn
levde i en fin saga
Där solen glittrade i mina händer
Jag såg guld och jag såg glädje inom mig
Tack vare dessa änglarna som studsade runt i min värld
De fick mig flyga ett tag

Tyvärr kan inte saga sluta lyckligt
I alla fall inte i min värld
Där någon stack sin hand på min fot
Drog ner mig ända till svarta pölen
Jag var så blöt att hjärta håller på frysa sig

Vad hände?...Håller jag på att frysa till död?
Jag försökte simma uppåt, men resultade slutar ändå neråt
Faller som en droppet från en människas tårar
Finns det hopp för min del nu?

Men det var det
Barndomen och ungdomen försvann
Lövarna faller ner i steg i steg
Min underbara saga tog slut för gott
Istället tar jag en penna och skriver en ny värld

En värld som handlar om vilja och hopp
Vilja som sträcker mina tankar ännu högre
Hopp som ger mig en slutsam beslut
Jag håller på bygga om mitt hjärta
Så att den kan flyga igen tillsammans med änglarna

För jag vill flyga med alla
Långt att vingarna räcker till tusen år till
Jag vill uppleva min första kärlek
Där en saga jag har aldrig upplev förut
Vad är kärlek?...Kommer den?
Vi får se.................




Fri vers av Larre
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-11-21 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larre