Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dessa orden skrev jag för två år sedan. hittade den nu. visst är det ¨å att min ängel finns och väntar på mig


Min ängel



MIN ÄNGEL

Jag har en ängel i himlen eller i en annan dimision. jag kan inte se min ängel, men jag kan känna min ängel och det är min ängel som ger mig styrka.Min ängel var en högt uppsatt själ när han levde här på jorden.En själ som fick ett kort liv, men ändå gjorde så mycket för andra människor. Fick ett mejl häromdagen från en tjej som kände min ängel här på jorden , och som berättade sådana underbara saker om min ängel. Hur han alltid försökte hjälpa andra människor som hade det svårt, och som skulle kunna skydda de han älskade med sitt liv.
Hans liv var klart här på jorden och han skulle tillbaka hem, hem till den dimisionen som inte jag kan se, bara känna. en dag när min kropp är slut här på jorden , så åker jag också hem och då träffar jag min ängel igen och då blir det fest. då skall jag krama min ängel och svetsa fast våra änglavingar vid varandra, så vi aldrig mer kan skiljas åt.I vårt nästa liv får vi då födas som tvillingar.
Min ängel var en ängel på jorden och är nu en ängel i himlen. Min ängel hjälper till att få världen på fötter igen. Kanske det är svårt att få människor att kämpa för det goda istället för det onda. men med små ringar på vattnet så kan vi som lever här och nu försöka. Ge ett vänligt ord i stället, ge ett leende och ge din godhet och kärlek till en medmänniska.
Jag vet när jag för min kärlek vidare , så har jag min ängel så nära , så nära mig. Han hjälper mig att fatta beslut. han bär mig när jag inte orkar och han finns vid min sida och ger mig så mycket av sin kärlek. jag kan inte se min ängel, men jag känner hans närvaro.

Så ge ett leende till någon i dag, värm en frusen själ, ge en kram till någon som behöver det. det tänker jag göra. tillsammans blir vi starkare att kunna förinta det onda här i världen. kram till er alla underbara människor i hela universum. låt kärleken spira. peace and love
skriven av Marie-anne Thörnström
den 19 oktober 2004




Prosa (Novell) av marie-anne
Läst 977 gånger
Publicerad 2006-11-21 12:20



Bookmark and Share


    Lindizz
åh tårarna faller på mina kinder..fint skrivet...änglarna finns! *Kram*
2007-01-30

    Manuela
Mina ögon de fylldes med tårar.Så fruktansvärt att behöva sörja någon. Att låta det som var leva kvar i minnet, och glädjas över de ögonblick man fick tillsammans, är smärtsamt men också en tröst.Jag sänder dig och din familj kraft och styrka så att ni orkar, med en tanke från en okänd!
Fortsätt skriva kära du, det hjälper både dig och andra.
Många kramar:Manuela.

P.S.Jag tror alldeles säkert att du åter får träffa din ängel=) D.S
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

marie-anne
marie-anne