Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör röster som säger för rätt för lätt

det är en dimma runtom dig som jag vill andas in

fylla min kropp

älskar man med hjärtat kan det aldrig bli fel

men detta äter mig

fast jag tror tills det gör ont
tills jag styckas

jag ger varje bit


och ändras ditt ansikte då har jag älskat tills det har tagit slut




Fri vers av Glitter
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-11-21 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glitter