Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn

Nattens tunga vrå ger mig ingen ro. Jag fann dig någonstans i min tumults mitt. Jag försöker leva men du äter upp mig inifrån.
Du trampar runt i det som är mitt och jag, jag går på tyngda knän.
Kan du inte bara försvinna?




Fri vers av kåma
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-11-21 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kåma

Senast publicerade
Försvinn
...
...
* Se alla