Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I möte med människor, handlar det ibland om intresse av olika slag, inte sant. Ibland vill jag bli behandlad med respekt, och ibland kanske...


För er information




Jag är inte intresserad av dig i din roll som kvinna om jag med kvinna skulle sätta likhetstecken mellan kvinna och en möjlig framtida partner. Inte just för stunden, i vilket fall. Nej, det är din person i egenskap av människa som intresserar. Och medge att människor kan skänka en nyfiken person många tillfällen till tillfredställelse på många olika plan och sätt. Genom att berätta om sig själv och sitt liv, genom att dela med sig av åsikter, tankar, funderingar, känslor, upplevelser och genom att faktiskt vara riktigt underhållande.
Eller har jag fel när jag tror mig ha förstått att en människa som du, skulle kunna tänkas berika sin omvärld på ett verkligt ödmjukt sätt genom att bjuda på sig själv, som just den där underbara, unika och fantastiska person som du faktiskt är. Har jag kunnat ta så fel, eller ger du mig rätt i denna min möjliga villfarelse? Hm?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-11-22 14:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken fruktansvärd text, nu efter att ha läst den, ångrar jag genast, på stubinen, att jag alls tog del av densamma...
2022-07-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP