Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funnits med tidigare...




Sensuellt resande

 

 

Ser henne redan på perrongen
där hon huttrande väntar på tåget
mörkt halvlångt hår, blek hy, sidenskarf
vackra bruna ögon, röda fint formade läppar
hennes stil är lite väl elegant för min smak

sitter snett emot varandra
tittar diskret mot hennes håll
hon ser trevlig ut
kanske något kylig
kan också vara en mask
hon somnar efter en kvart
jag slår igen min lap top
kan studera hennes vackra drag
hakan släpper något, munnen öppnas lite
inte för mycket utan mer sensuellt
tungspetsen skymtar mellan tänderna

Gud så vacker hon är!

hon bjuder mig på sig själv under en timme
sen vaknar hon med ett ryck
tittar sig försiktigt omkring
som om hon gjort något otillåtet
vi skiljs åt på perrongen
utan ett ord

hon kanske inte ens lade märke till mig...

 

 




Övriga genrer av steffe struts
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-11-22 20:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vet du...jag skulle vilja påstå att du skulle kunna bli en alldeles utmärkt romanförfattare...ja även om detta är en dikt...skulle det kunna vara inledningen på en bok...du skriver mycket bra...
2006-11-30

  Laijza
Mysig liten sak det där. Bra skildrad händelse.
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts