Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill ha dig, nu, här, föralltid.


och känner på såren du borrade blodiga

Jag råkade röra vid dig idag
jag sträckte mina arm långt
så mina fingrar skulle nå
fast det skulle inte märkas
du vände ditt huvud
jag kännde att du såg efter mig

blickarna brännde i nacken
likaså som när jag möter dig
och man inte med en endaste gång
ser att det är du
utan man möter din blick
när sedan alla ens sinnen förstått
at det faktiskt är du som man stirrar
rakt in i själen
så slår man bort blicken
och känner på såren du borrade blodiga
i mitt dunkande hjärta

för varje gång jag rör dig, ser dig
klappar hjärtat några extra slag
för dig
och varje gång jag rör dig ser dig
önskade jag att du kunde röra mig
se mig




Fri vers av barajag
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-11-22 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barajag