Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onani, ett nöje för kropp och själ




När jag onanerar min tankeverksamhet

sprutar det åt alla håll,

ej blott i en enda riktning

ej blott av ett enda slag



när jag onanerar min tankeverksamhet

sprutar det åt alla håll

ej blott tankar, ord och repliker

ej blott känslor, elakheter, hat och kärlek



(plats för läsarens egna fantasier,

men inte på mig tack, det skvätter så)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 797 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-23 15:20



Bookmark and Share


    laissez_faire
Jag ska onanera med försiktighet. Och kanske vända mig åt andra hållet.
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP