Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något om tolvåringar




Det finns kvinnor
som påstår att pojkar/män
aldrig blir äldre än tolv år gamla,

men då är det ju fruktansvärt
att skicka ut dessa tolvåringar
att döda andra tolvåringar,

och att låta tolvåringar
som bestämmer detta,
leda världen...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-11-23 21:44



Bookmark and Share


    ellabella
ka-pi-sch (med piskan), men jag har aldrig påstått att män aldrig blir mer än tolv år, för de åldras ju helt uppenbart. och många tolvåriga pojkar lider inte ännu av den vuxne mannens största svaghet ;)
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP