Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konsten att av svenska orter och platser, översatta till engelska, göra gåtor som sedan skall återöversättas till svenska av läsaren... här sex av cirka fyrahundra...


några \'på-spår-isar\'





Färjestad - Paintisaplace

Motala - Backtalking

Strömstad - Electricity

Sundsvall - Freshwaves

Uddevalla - Outsides oddwalking

Vísby - Wiseguys village




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-11-24 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP