Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något om etik, moral och regelverk




Ett tag höll jag mig med
etik moral och regelverk,
men jag tycks ha tappat dessa verktyg
någon dag när jag var ute i öknen

sökte efter ensamheten,
jag hade hört att det var mest sannolikt
att jag skulle stöta på den där,

men eftersom jag inte visste riktigt
hur den tog sig ut,
hur den var klädd,
kanske i förklädnad
vad vet jag,
så fann jag den inte




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-11-25 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP