Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bygger och river

trasiga tår
och blodiga knän
alla murar jag rev
jag reste dom
jag var arg på dom
rev dom igen
med svårighet ibland
tog med mig orden
men byggde inte tillräckligt
många
men några
ännu finns det att bygga
och riva




Fri vers av choralone
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-12-20 16:33



Bookmark and Share


  karenina VIP
denna gick rakt in i mig! känner igen mig i dessa ord om att bygga o riva, riva o bygga o att inte sedan varken bygga el riva tillräckligt o om o om igen... tack! utan tvekan rekommenderar jag denna!
2005-01-11
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone