Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårmod på söndag

varför detta vemod
tunga tankar sveper
svårmod som är svårt att förklara
stegar långsamt
gömmer mig bakom ett flin
hatets grin
helvetes grin och flin
idag vill jag ej vara med
idag känns det omöjligt
i morgon kanske solsken
även i mitt huvud




Fri vers av choralone
Läst 277 gånger
Publicerad 2004-12-20 16:37



Bookmark and Share


  karenina VIP
denna var bra men jag fastnade lite extra för titeln o slutraderna! *L*
2005-09-08
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone