Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korkad

 

vad ska jag göra
alla sura på mig


struntar i vad jag säger
bryr sig inte om mig




Övriga genrer av *Ina*
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-11-26 15:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strunta i dem tillbaka. Bryr de sig inte om dig är de inte värda dig...
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

*Ina*

Senast publicerade
Min katt
Korkad
Mardröm
* Se alla