Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakad, kastad...

Du smakade mig på tungan
döljde ditt ansikte
bakom min rygg

spottade

och gick...




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 311 gånger
Publicerad 2004-12-21 11:06



Bookmark and Share


  Gizela Svensson
slog till en som en lusing.
_hemskt_ bra!
2004-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv