Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsen och jag I

Mina ögon sluts
och jag drömmer om dina lungor
andandes mot mina
och luftrör som täppts igen
av din förföriska doft

Som ett virus fylld med hett begär
sprider du dig i min kropp
får mig att rysa av välbehag

Stilla kittlade din röst mitt öra;
Kom älskling,
vi simmar tillsammans till evigheten




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 316 gånger
Publicerad 2004-12-21 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv