Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till en gitarr





Sitter ner på en stol i köket
försöker lära mig ackord
på en lånad gitarr

måste lära mig följden
ackord D
ackord E7
och tillbaka igen till D

det sitter en lampa i taket
den skall lysa klart
klart att den skall

sitter långt fram på stolen
läser sången ur en pärm
sjunger melodien om och om igen
spelar sedan stycket
om och om igen

sjunger
row row row your boat
gently by the stream
merrily merrily merrily merrily
life is \'bout a dream

samtidigt ringer telefonen
om och om och om igen
ringer telefonen
det ekar av signaler här
medan jag bemödar mig
att klämma fram en sång
att få gitarren till de rätta
ackorden i viss följd

den ena sången
efter den andra sjunger jag
har dem alla fem i läxa
de skall sitta som gjutna ¨
om tretton timmar ganska precis

samtidigt ringer telefonen
den som ringer börjar om på nytt
vill absolut inte ge sig
jag sjunger, jag spelar
börjar om på nytt
vill absolut inte ge mig

row row row your boat...

rrrrring rrrring rrrrring...









Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-11-27 18:08



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Ha ha ha...
Jag skrattar så jag nästan gör på mig...
Tror jag ska sätta mig en stund med min gitarr och
sjunga min egen lilla båtlåt...uppe gupp täcksfärd...eller värld???
Det känns lite dimmigt i mitt huvud just nu...Jag får väl tända det lilla ljus jag har....hi hi hi...
Du är en riktig fem femma du...i alla fall på gitarr...
Nej, jag får väl ägna mig åt det där numret igen...
Ringtricket...eller var det ett dansnummer...?
Välskrivet var det i alla fall...
Tack och kramiz
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP