Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RE:spekt; ra

sitter ihopkrupen … mina tankar tänker inte tankar kring dig
Inte längre inte medvetet
Min medvetenhet om det. gör mig förvirrad förvirring
Ensamhet är inte vackert inte ens på onsdagar
Rum för vila men själ för förhoppningar

Lyssnar
Känner behov, vad är det?
Mitt hjärta slår, jag dansar. Men är jag mig själv?
Definition
Medveten om att man inte är sig själv… en högre medvetenhet

Spelar birollen jag fått… av rädsla man spelar
Än värre statist
När man inte längre har det där… understruket
När man inte längre har det understrukna i sitt liv
Är mina rader tomma?
Läst mellan raderna utan att acceptera att berättelsen är
Slut
Kapitel efter kapitel… man sliter med att komma över
Förtvivlad över att känna ingenting och allt – på samma gång
Jag klagar över att jag inte har haft får

Svårighet släppa det där
Vi pratar inte om det det gör ont det suck det är hemskt
En dag kommer jag att skriva en recension … du kommer att nämnas
Men endast i inledningen du har förändrat mitt sätt att vara
Men det inom mig det är fortfarande jag

Jag kommer att hitta mig själv utan dig




Fri vers av struttisen
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-11-28 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

struttisen
struttisen