Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


strö ut det

ja tack jag skulle gärna ringa hem skulle gärna ringa 118118 men jag har inga markeringar kvar kan jag låna din telegraf?
kan jag låna ditt blåshorn motherfucker det var egentligen ingen fråga det var en uppmaning ETT HOT i vädjande ton som avslutades med ett frågetecken
motherfucker

släpp garden släpp taget släpp hörnflaggan och kom in i derbyt
förort vs. förort

ja jag betraktar mig själv som poet
det är ingen livsstil
det är ett tidsfördriv




Fri vers av BaraOrd
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-11-28 11:34



Bookmark and Share


  Paraply
stark och typ modig text
hm lr jag vet inte riktigt men
det var BRA iaf!
jag gillar din stil;
fräckt fast ändå sorgligt och litet
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd