Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhållandet, liksom äktenskapet är liksom livet fyllt av överraskningar, här bjuder jag nu på några pärlor för er läsare att trä ett härligt litet halsband av, eller slutföra ert eget påbörjade med...


Livs levande charad i sovrumsmiljö





Ja, killar/män jobbar ju frivilligt
med armhävningar
timme ut och timme in,
oavsett om det sker
i sängen eller på gymet...

och ibland
är otack världens grymma lön

-är den inne än, älskling?

-har tåget gått än,
eller dröjer det till imorgon?

-oj, har tåget gått redan?
Före tidtabellen och allt...

-du, var det inte på tisdag
vi skulle ha tvättstuga?

eller uttråkad kvinna
ligger och stirrar i taket
och börjar sjunga på
någon slagdänga i väntan
på en livs levande brandsläckare...

jag har varit med om det mesta
i den stilen och
du får gärna bidra ytterligare
till bilden av ett lyckligt förhållande...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-11-28 18:00



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Nej tack!
Mina armar värker och
jag har precis missat tåget...
Dessutom har jag tvättstuga och
min brandsläckare är mer skum än
an - vänd - bar...
Dessutom är jag ingen hejare på
charader...
Kramiz
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP