Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan ta dig då


Tack

för ännu en sömnlös natt
fylld av sömntabletter och
Gud verkar gömma sig

i några glas rödvin
och fyra flaskor starköl

världen tappar fokus
när mattkanten blir mount everest
och jag faller rakt fram

faller
föll
har fallit

ligger kvar på golvet
du alltid sade var det
vackraste i vårt hem

vårt hem
ditt hem
vems hem?

Tavlorna du tog har
lämnat märken
föralltid

i mig
på mig
kvar här

Tack

alla tårar
ångest
och alkohol

fick mig att äntligen
somna




Fri vers av P.J
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-11-29 12:14



Bookmark and Share


    Jenny Jumper
ligger kvar på golvet
du alltid sade var det
vackraste i vårt hem

...åå vad jag gillar det, vackert!
2006-11-29

  Shininkagemusha
Rått. Som köttfärs från england. Favvorad:

"Tavlorna du tog har
lämnat märken
föralltid"

Den är som en dikt alldeles själv.
2006-11-29

  Rozhan
En riktigt stark text! Melankolin & ångesten har aldrig varit bättre vänner förens nu - när du skrev denna text! Bra!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J