Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofrilligt?




Tycks ha startat en ny tävling här

konsten att komma

med en så skruvad kritik som möjligt

bara är



så kom igen nu läsare

skriv en knäpp kommentar

till den här verkliga nonsenstexten

så kan jag rasa i säng och sova

ännu ett fjortontimmarspass

helt utan störande kisspauser




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-11-29 21:00



Bookmark and Share


    laissez_faire
Skruvade texter kräver skruvade kommentarer. Allt är enligt Jesus plan.
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP