Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något om insikt?




Jag hatar hat
människor som hatar
jag hatar mat
människor som älskar mat
jag hatar tjat
människor som tjatar

men mest av allt hatar jag hat
människor som hatar
och matar andra med sitt hat
och tjatar om hur de hatar

oooh vad jag hatar hat...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-11-29 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP